PvdA huizen

zoek zoek

Winkels blijven dicht op 24 en 31 december

 

HUIZEN PvdA, VVD en Leefbaar Huizen hebben nog een dappere laatste poging ondernomen om er voor te zorgen dat de winkels op zondag 24 en 31 december bij uitzondering open mogen. Daar diende zij nog een voorstel voor in tijdens de raadsvergadering donderdagavond.

"Een uitzondering bevestigd de regels en u kunt wel vasthouden aan uw afspraak dat de winkels niet open gaan op zondag, maar een uitzondering bevestigd de regels en haalt waarschijnlijk de angel uit het hele debat over openstelling op zondag", zei Maarten Hoelscher namens deze partijen.

Collegeakoord bepalend
Bert Rebel liet namens de coalitiepartijen kort en krachtig weten dat afspraken die gemaakt zijn in 2014 in het collegeakkoord bepalend zijn hoe alle zes de partijen, CDA, CU, SGP, GroenLinks, D66 en Dorpsbelangen Huizen, er mee omgaan.

De winkels blijven daarom gewoon dicht op 24 en 31 december. Dit tot teleurstelling van een afvaardiging van Winkeliersvereniging Oostermeent en Alan von Michaelis, die ruim 2.000 handtekeningen ophaalde met een petitie, die op de tribune zaten.

Vertegenwoordigers WC oostermeent.jpeg

(Bron:Huizernieuws)

Link: Klik hier voor artikel Huizernieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Vergaderingen van de gemeenteraad van Huizen worden live uitgezonden via radio 6FM.

Vergaderstukken vindt u op de website van gemeente Huizen.

Sociale media